E-PLAY наcтупа у Центру за културу Ковин

E-PLAY наcтупа у Центру за културу Ковин


E-Play је српски алтернативни састав из Београда, основан 1998. године. Врло јединственог звука којег карактеришу дисторзирани бас, drum & bass ритмови и нежне гитаре, овај бенд веома брзо налази своје место на српској рок сцени. Састав E-Play иза себе има четири студијска албума, велику листу самосталних и фестивалских наступа (од Маин стаге-а на Еxит фестивалу, преко концерта у Паризу за “Дан музике” па до концерта у Болоњи поводом “Дана Београда”). Учествовао је и на више компилација као на пример за  филм Муње, компилација посвећена Милану Младеновићу и друге. Музика овог бенда налази се у филмовима: Муње, Потрага за срећком, Здухач значи авантура.

Бенд E-Play је крајем 2013. објавио албум “Обични људи” са кога су се убрзо издвојили хитови “Диван Дан”, “Хиљаду људи” и “Љубица”.

Бенд тренутно снима свој пети студијски албум, а као најавне синглове представили су песме “Да будемо само добро” и “Срешћемо се неки други пут”. Ова група најављује нови албум за 2018. годину.

Наступају у саставу: Трут, Немања, Кика и Маја.

Резервације се чине преко Фејсбук страница, путем поруке на страници Центра за културу: https://www.facebook.com/kulturakovin/, док на дан концерта се могу узети на билетарници.

Цена карата је 200 динара.


© 2023 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.