Радионица „Од пословне идеје до бренда“


Туристичка организација општине Ковин је 03.новембра у 12 сати организовала Радионицу под називом „Од пословне идеје до бренда“. Захваљујући доброј сарадњи коју ТОО Ковин има са  Установом за спорт, Радионица је одржана у  њиховим просторијама.

Поштујући прописане мере, узроковане вирусом Ковид 19, Радионици је присуствовало мање заинтересованих него иначе, без обзира на интересантну тему. Циљ овог окупљања било је економско оснаживање жена јер на тај начин желимо  да повежемо и Родну равноправност како би женама приближили могућности да буду независне у складу са њиховим потребама. Модератор Радионице била је Зорана Владу и практичним примерима упутила окупљене како сертификовати и брендирати своје производе, било да се баве пољопривредном производњом, сеоским туризмом, старим занатима или рукотворинама. Сушина предавања је била да се представе начини како да се жене едукују и охрабре да свој рад и наплате. 

Због многобројних питања и размене искустава у закључном делу, договор је да се организује још једно окупљање како би ову тему још детаљније приближили свим заинтересованима.


© 2024 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.