Kонференција „Туризам Србије-партнерства за будућност“

Kонференција „Туризам Србије-партнерства за будућност“


14. октобра 2019. у Crowne Plaza у Београду, под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација, организована је конференција под називом „Туризам Србије-партнерства за будућност“. 

У уводном делу обратили су се потпредседник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, проф. др Зоран Радојичић, градоначелник Београда и Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада.

На тему „Туризам - Промоција Србије на домаћем и међународном туристичком тржишту“ своје искуство су презентовали руководилац Службе за маркетинг Туристичке организације Србије Тамара Пуповац, в. д. директора ТО Београда Миодраг Поповић, директор ТО Војводине Наташа Павловић и директор ТО Новог Сада Бранислав Кнежевић.

Други панел на тему „Потенцијали, будућност и стратегија развоја туризма“ одржали су државни секретар за туризам Мирослав Кнежевић, секретар за туризам у Привредној комори Србије Тијана Маљковић, саветник сектора за рурални развој Бранислав Вељковић и координатор за развој туризма у ЈП Србијашуме Обрен Дрљевић.

Поменутој конференцији присуствовала је и Дивна Кирилов, директорка ТОО Ковин.


© 2024 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.