Извиђачки камп 2022.


Ове године у периоду од 19. до 24. јула, Извиђачки одред "Бели Бор" из Мраморка, организоваће „Извиђачки камп три одреда и летња школа младих Црвеног крста 2022" у Мраморку у потезу Вејач.

За Извиђачки камп влада велико интересовање учесника и своје екипе су већ пријавили Ниш, Кикинда, Ковачица али и остали имају времена до 10. јула да се пријаве. Већ је извесно да ће учествовати и извиђачки одреди из Брчка и Високог. Биће организоване разноврсне активности у природи: дружење уз логорску ватру, игре спретности и способности, противпожарна обука, пешачење стазама по Делиблатској пешчари и околини, дружење на базену и  чистом ваздуху.

На отварању овогодишњег кампа дружења присуствоваће и Старешина Савеза извиђача  Србије, Габријел Ранковић и његов заменик Слободан Радојичић  који ће мраморачком извиђачком одреду доделити признање- Ленту за 10 година постојања. Велики допринос дао је командир  Стеван  Бела који са пуно ентузијазма води овај извиђачки одред  уз велику подршку и помоћ родитеља деце извиђача.


© 2024 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.