43. Међународни сајам туризма


Министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић, свечано је отворила је 43. Међународни сајам туризма који се од 24. до 27. марта одржавао на Београдском сајму. Сајам у Београду има дугу традицију и један је од кључних покретача привреде Србије али истовремено и једна од најзначајнијих манифестација овог типа у региону. Након годину дана паузе, поново је пружена прилика излагачима као и посетиоцима да се присете лепих времена путовања и сада је Србија представљена као модерна, отворена, узбудљива и креативна дестинација. Овогодишњи сајам туризма одржан је под слоганом „Између планина и мора“.

Туристичка организација општине Ковин, ове године је учествовала са још неколико локалних туристичких организација на заједничком штанду Туристичке организације Војводине.

Другог дана сајма, на штанду Туристичке организације Војводине - петак 25.03.2022. године презентацијом је Златко Пајић, у име Туристичке организације општине Ковин представио нову атракцију која ће ускоро бити доступна свим љубитељима воде и реке Дунав, под називом: "После 500 година Шајке поново плове Дунавом".


© 2024 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.