„Портрет Ковина"

„Портрет Ковина"


Туристичка организација општине Ковин и Центар за културу Ковин су у оквиру ковинске славе Свети Архангел Михајло и Гаврило 26.07.2023.године, други пут по реду, организовали „Портрет Ковина", догађај намењен свима суграђанима и осталим посетиоцима који су желели бесплатно да се фотографишу и сачувају сећање на градску славу. Циљ је да сви портрети остану забелелени и архивирани, за будуће генерације.

"Портрет Ковина" је догађај који је осмислио Милан Живковић, уредник галерије ликовног програма Центра за културу, веома успешни и награђивани фотограф. Сви који су се фотографисали понели су кући професионалну фотографију а још занимљивије је што ће се те фотографије наћи на изложби крајем ове или почетком следеће календарске године. Уједно, изложба ће у електронском облику бити приказивана на билборду Центра за културу Ковин.

Манифестација је другачија од свих осталих и на посебан начин промовише суграђане и посетиоце Ковина, који су тога дана желели на уметнички начин да учествују у организацији градске славе. На фотографисању је било преко стотину заинтересованих за овакав догађај.

 


© 2024 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.