Отворен 44. Међународни сајам туризма


Данас је Конференцијом за медије најављен 44. Међународни сајам туризма у Београду, који је у 18 сати свечано отворио Председник Републике Србије Александар Вучић.

44. Међународни сајам туризма, под слоганом „Кад је одмор није тешко“ одрзаће се од 23. до 26. фебруара 2023. године. Представиће се око 350 излагача из 33 државе, међу којима је и 8 нових држава са афричког континента. Земља партнер 44. Сајма туризма је Народна Република Кина, са којом Србија има изванредне партнерске односе у многим областима, а овогодишњи сајам биће прилика да се, уз помоћ и подршку Министарства за туризам и омладину Србије, унапреди туристичка размена. Сајам се, попут самог туризма прилагођава туристичким приликама и пословној клими и потражњи, како би се задовољила непрекидна жеља људи за путовањима и трагање посетилаца за неком другом врстом изазова и другачије врсте одмора.

Зато ће ове године Туристичка организација општине Ковин, представити на заједничком штанду ТО Војводине са још 15 ЛТО, како то изгледа запловити Дунавом у "чамцу", које верно подсећа на шајку, дрвеном, брзом и окретном пловилу из периода 17. века... као и  2 СРП "Делиблатску Пешцару" и "Краљевац" и остале интересанте локалитете у нашој општини.


© 2024 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.