Туристичка организација општине Ковин на Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

Туристичка организација општине Ковин на Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу


Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу, једанаести пут по реду одржан је од 22. до 24. новембра 2019. године на Шумадија сајму у организацији Градске туристичке организације Крагујевац под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација.  Свечано га је отворила директорка Туристичке организације Србије, Марија Лабовић.

Поред регионалних и локалних туристичких организација из Србије, представили су се и гости из Црне Горе, Републике Српске, Босне и Херцеговине, Словеније и Мађарске.

На штанду Туристичке организације Војводине, представила се и Туристичка организација општине Ковин представљајући нове флајере: Макета тока Дунава, Ловни туризам, Цркве и манастири и Туристичку карту општине Ковин. Богату гастрономску понуду нашег Баната и општине Ковин представиле су: Актив жена "Дуга" из Баваништа, Актив жена Прве МЗ Ковин и Удружење жена "Вредне руке жена Ковина" и допринеле да привуку велики број заинтересованих посетилаца сајма за домаћим производима.  Ручно рађеним сувенирима представила се Недељка Чакмак.


© 2024 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.