Концерт КУД "Младост" Ковин

Концерт КУД "Младост" Ковин


У недељу 02.децембра 2018. године Културно-уметничко друштво "Младост" из  Ковина је одржало годишњи концерт у хали спортова ОШ "Ђура Јакшић" Ковин.
Многобројне посетиоце увесељавали су гости: КУД "Шамот" из Аранђеловца, Фолклорни ансамбл "Лазарица" из Крушевца, КУД "ДНТ" Дубровник-Ниш-Тимок, КУД "Диша Ђурђевић" из Вреоца и као највеселији и најразигранији, домаћини КУД "Младост" из Ковина. 
Фолклорне групе су се смењивале на паркету, свако уз занимљиве кореографије, изводећи Влашке игре, игре из Лесковца, Груже, Шумадије, Рађевине, Ниша.
Програм је употпуњен извођењем рецитала и песмом девојчица из КУД "Младост" Ковин.
За организацију концерта највеће заслуге свакако припадају кореографу Данијели Миљковић и председнику КУД-а Милану Драгићу, као и родитељима малишана учесника.
Својим учешћем у овој значајној приредби допринели су и многобројни спонзори: Општинска управа Ковин, Центар за културу Ковин, Спортски Савез и Установа за спорт Ковин, Туристичка организација општине Ковин, Прва и Друга МЗ из Ковина, Пекара "Медина" Ковин, ОФК" Колонија" Ковин, Књижара "Нис" Ковин, Мото клуб "Маргум" Ковин и Фаст Фоод "Арена" Ковин.
 

© 2023 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.