Додељене награде "Туристички цвет"

Додељене награде "Туристички цвет"


Свечана додела највишег признања у туризму "Туристички цвет", одржана је данас 11. децембра у Југословенској кинотеци у Београду.
У присуству министра трговине, туризма и телекомуникација Расима Љајића, представника струковних удружења, локалних туристичких организација, образовних институција и многобројних новинара, директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић је најбољима уручила признање за значајна остварења у подизању квалитета туристичких услуга, као и за допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма у Србији.
За најбољу туристичку организацију проглашена је Туристичка органицација Града Новог Сада, док је  за најбољу манифестацију проглашена манифестација "Љубичевске коњичке игре". Признање у категорији "рецептивна туристичка агенција" припало је агенцији Robinson Adventure Team из Београда. За "најбољи хотел" Туристички цвет је добио хотел Premier Aqua из Врдника, а у категорији "остали угоститељски објекти за смештај" награђени су "Ивањички конаци". Београдски сајам је највише признање у туризму добио као "организација која је дала изузетан допринос унапређењу туризма и подизању квалитета туристичких услуга", а као појединац награђен је Радован Раичевић, генерални директор компаније Планинка.
Туристички цвет, као специјално признање за допринос развоју туризма, уручено је професору др Слободану Унковићу.
 

© 2022 Туристичка организација општине Ковин. Сва права задржана.